Talo Veikkola

Talo Veikkola sijaitsee kauniissa Mäntyharjussa, rauhallisella asuinalueella kilometrin päässä keskustasta, liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Talo Veikkola on isoisän 1950 luvulla rakentama, rakennuttama rintamiestalo . Talo on peruskorjattu kauttaaltaan isoisän muistoa kunnioittaen nykypäivän vaatimuksiin. Tunnelmallinen, kaunis ja kodikas noin 200m2 talo, jossa on tilaa kolmessa kerroksessa. Talossa vierailija viihtyy ja mieli lepää kauniiden pönttöunien ja muiden yksityiskohtien äärellä. Talossa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Talo on kauniisti sisustettu. Allergiakoti, ei eläimiä.

Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta parivuoteilla. Toisessa makuuhuoneessa on toimiva, kaunis pönttöuuni. Lisäksi yläkerrassa on pieni, viihtyisä oleskelutila nojatuolein. Keskikerroksessa on keittiö, erillinen ruokailuhuone ja olohuone. Ruokailuhuoneessa ja olohuoneessa on pönttöuunit. Alakerrassa on tilava takkahuone (vuolukivinen leivinuuni), pesuhuone ja sauna. Lisäksi alakerrassa on kodinhoitohuone, jossa on pesukone ja kuivausrumpu. Talossa majoittuu kivasti 2-8 henkilöä.

Talo Veikkola soveltuu monenlaiseen lomailuun niin kulttuurimatkailijalle, kuin myös aktiiviliikkujalle. Taidekeskus Salmela sijaitsee kolmen kilometrin päässä. Repoveden reitistölle pääse ulko-ovelta. 

Tule aktiivilomalle tai muuten vain rauhalliselle lomalle luonnon kauniiseen Mäntyharjuun.

Faktat:

    • Sijainti Mäntyharjun keskustan tuntumassa (1km), ulkoilumahdollisuuksien äärellä
    • Soveltuu 2- 10 hengelle, 200m2
    • Peruskorjattu täysin vuonna 2006, kaunis, tunnelmallinen Rintamamiestalo
    • Olohuone, keittiö, takkahuone, oleskelutila, 2 makuuhuonetta, pesuhuone, saunaa (puukiuas), 3 wc:ta ja kodinhoitohuone.

Saatavilla:

Majoittujien palautteita:

“Talo on vieläkin hienompi kuin kuvat antavat ymmärtää. Majoittaja   vieraanvarainen ja joustava. Tyytyväisiä asiakkaita olimme.”

“Erittäin siisti ja tilava asunto lähellä keskustaa. Kaikki oli valmiiksi järjestytty majoittumistamme varten ja saimme keskittyä olemisesta nauttimiseen”!

“Oli varsin siistiä, ja oikein ihana sauna. Karkit ilahdutti ryhmäämme kovin :)”

“Really beautiful home and Sami was very accommodating.”

“Sami was so welcoming when we arrive ! It the first time that I see a guys that nice in finland 😉 The house was really clean, really big and very well equipped. The sauna was great and there was everything to make it works ! The neighborhood was really perfect : really close to supermarket and to go to the road/trek bike. I definitely recommend this house.”